السبت، 30 أكتوبر 2010

فراخ بانية بالكورن فليكس





فراخ بانية بالكورن فليكس

المقادير:

صدور فراخ مخلية
فلفل اسود
بهارات لحم
رشة كاري
ماء بصل
عصير ليمونتين
خل
بصل شرايح وممكن مبشور
بيض
دقيق
بقسماط
كورن فيلكس مفروم خشن
وممكن يفرم ناعم جدا ويخلط مع البقسماط



التحضير:

1-نتبل صدور الفراخ بالتتبيلة

2-وتترك في الثلاجة ليلة او اقل شئ 6 ساعات
انا باتبلها وهي فريش وباحتفظ بيها في قالب متبلة بتسهل عليا كتير

3- نحضر طبق دقيق وطبق بيض وعليه لبن بسيط وملح وفلفل وطبق بقسماط وكورن فليكس

4- نضع الفراخ في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط بالكورن فليكس

5- نضعها في قالب ثم تدخل الفريزر ساعتين وممكن الاحتفاظ بها وتخرج فورا الي الزيت



الطبخ:

- تقلي في زيت ساخن ثم نخفض النار قليلا حتي تنضج جيدا

الكورن فيلكس بيجعل لها قرمشة خارجية جميلة









ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق