الأربعاء، 3 أكتوبر 2012

ايس كريم الزبادى

ايس كريم الزبادى
















300 مل لبن يعنى مج كبير

180 جم سكر يعنى حوالى ثلثي كوب

400 مل زبادى يعنى 2 كوب من الكبير اللى مكتوب عليه 200 ملل



فانيليا

الطريقه

ضعى الزبادى فى الفريزر

ذوبى اللبن والسكر على النار

حتى يدفى ثم لتركيه حتى يبرد تماما

اضربى الزبادى مع اللبن فى الخلاط ورشي
عليه الفانيليا

ولو عاوزه تزودى فواكه اضربى ربع كيلو فواكه مع

نص كوب سكر فى الخلاط وقلبيه مع خليط الزبادى قبل وضعه فى الفريزر

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق